Venta Airwasher LW15

€ 198,00
De Venta Airwasher ideaal voor het behouden van de juiste vochtbalans in de woning.

Revolutionaire techniek: De kerngedachte van de Venta-techniek is net zo eenvoudig als alle geniale ideeën. Water neemt de filterfunctie over. Een stapel schijven roteert in het water. Slechte kamerlucht wordt aangezogen en door eht water geleid. Zelfs de allerkleinste ceeltjes van 10/1000 millimeter Zoals stof en pollen worden in het water vastgehouden. Tegerlijkertijd verdampt schoon water. De lucht wordt automatisch goed bevochtigd volgend algemeen als beste beoordeeld methode van de koudeverdamping.

Welke voordelen biedt het Venta systeem zonder filterkussens?: Zichtbare luchtreiniging, Schoon water verdampt, vuildeeltjes worden in het water vastgehouden. Hoe zien filterkussens waar deze hoeveelheid vuil aan blijft hangen eruit? Eenvoudige reiniging, Er hoeven geen filters vervangen en geen filters gereinigd te worden, de watertank is eenvoudig te vullen en te reinigen. geen filterkussens betekent: uiterst hygienisch. Extreem lage verbruikskosten, Zonder filterkussens. Water is het filter. Hygienemiddel en reiniger worden sterk aanbevolen, uiterst energiezuinig in verbruik.

Ideaal voor Kantoor en Woonruimtes: Geurtjes worden uit de lucht gewassen. ideaal tegen b.v. de geur van koude tabaksrook. Bovendien geen lichtjes van muffe filterkussens. Pollen worden in het water gebonden. ter regeneratie ontstaat er een "pollevrije zone" Geen stress bij het zoeken naar en de aankoop van het juiste filtertype. Geen kosten voor filterkussens die vuil worden en verwijderd moeten worden. Uiterst energiezuinig in verbruik, vergelijkbaar met een 25 watt gloeilampje.

LW15

Bevochtiging: tot 20m2

Reiniging: tot 13m2

Oppervlakte lamelen: 1,4m2

Luchtcapaciteit: tot 1.5M3/min

Aantal snelheden: 2

Geluidsniveau: 30/34 dBA

Afmetingen: 24 x 27 x 30 cm

Gewicht: ca. 3kg.

Vermogen: 13/17 Watt

Capaciteit: 4,5 I

Garantie: 2 jaar

Prima Prijs Garantie

Parket Tree hanteert sinds jaar en dag eerlijke en betrouwbare prijzen! Desondanks kan het voorkomen dat andere vloer-aanbieders soms een lagere prijs hanteren.

Is dit het geval? Profiteer dan van onze Prima Prijs Garantie.

Lees meer

Gerelateerde producten

Hygrometer/Weerstation

Dit weerstation heeft een goede kwaliteit/prijsverhouding. Het geeft de tijd aan, jaartal en maand. Verder zijn afleesbaar de weersverwac...
€ 25,00

Venta Airwasher LW25

De Venta Airwasher is ideaal voor het behouden van de juiste vochtbalans in de woning. Slechte kamer lucht wordt aangezogen en door het w...
€ 330,00

Viltstrip

Vilt is ideaal voor onder de meubels. Denk hierbij aan vooral de meubels die veel schuiven (eetkamer stoelen e.d.) en ook de zware meubels.
€ 3,50