Over Parket Tree

Al meer dan 30 jaar deskundigheid  voor een veeleisende groeiende klantenkring.

Sinds 1985 staat Parket Tree voor kwaliteit, deskundigheid en een correcte uitvoering van uw opdracht. Voor de uitstraling en de sfeer van uw woning, is een vloer de basis en sfeerbepalend.  Daarom stellen onze klanten hoge eisen aan hun vloer. Zij verwachten niet alleen een hoogwaardige vloer, maar ook een sfeervolle uitstraling, warmte-isolerende eigenschappen, duurzaamheid en hygiëne. Parket Tree heeft daarom een selecte groep leveranciers die aan deze eisen kunnen voldoen en biedt daarmede een uitgebreid assortiment vloeren. Ook bieden wij onder het eigen Parket Tree merk unieke vloeren aan van hoge kwaliteit, welke alleen in onze filialen te koop zijn. Dit zorgt ervoor dat u u prijstechnisch een voordelige keuze kunt maken.

“ veelzijdige vloeren voor veelzijdige mensen”

In al onze vestigingen vindt u enthousiaste adviseurs, die u alles kunnen vertellen over parket-, planken-, lamel-, kurk-, PVC- en laminaatvloeren. Onze deskundige adviseurs helpen u graag om de juiste keuze te maken. Vraag ook gerust naar het onderhoud van uw vloer. Wij hebben een unieke serie onderhoudsmaterialen, van topkwaliteit , onder het eigen merk van Parket Tree.

Parket Tree werkt samen met een groep selecte leveranciers die vloeren kunnen leveren met een duurzaamheidslabel. Bekende labels zoals het FSC keurmerk, PEFC keurmerk en Realwood,  waarbij garanties worden gegeven, dat er nieuwe bomen worden geplant voor elke boom die gekapt wordt.

Al Onze Parket Tree filialen zijn aangesloten bij het Centraal Bureau Wonen (CBW) en leveren volgens de CBW leveringsvoorwaarden. De voorwaarden zijn opgesteld in nauwe samenwerking met de consumentenbond en de stichting Geschillencommissie voor Consumentenzaken SGC.

Wij tevens VCA gecertificeerd, zodat wij voldoen aan de Europese veiligheidseisen en onze parketteurs veilig kunnen laten werken.

Wij zullen u met open armen ontvangen in een van onze filialen, zowel voor aankoop als voor onderhoud van uw nieuwe - of bestaande vloer!

Hieronder vind u meer informatie omtrent:

Parket Tree

Voor een vrijblijvende offerte kunt u altijd bij ons terecht.

Indien u informatie wenst te ontvangen sturen wij dit u graag toe.

Parket Tree
KVK Rotterdam 64423344

BTW nr. NL8556.59.981.BO1
Bank: IBAN NL53INGB0007000429