Advies

Onderhoudsadvies

Uw vloer Onderhouden is belangrijk, dit om vroegtijdige slijtage te voorkomen. U kunt hier het gewenste onderhoudsadvies downloaden. De adviezen zijn allemaal op basis van onze producten in de webshop en winkel. Indien er verdere vragen zijn kunt u die altijd stellen via ons mail adres: info@parkettree.nl of stel ze via onze facebook pagina www.facebook.com/Parket-Tree

Onderhoud Algemeen en Klimaat

Onderhoud Basisvloer

Onderhoud Geluidreductie Contactgeluid

Onderhoud Hardwax

Onderhoud Kurkvloeren

Onderhoud Lak

Onderhoud Laminaat

Onderhoud Olievloeren

Onderhoud PVC

Schuur Advies

Bezorgen - Leggen - Schuren - Retourbon - Betalen

CBW Voorwaarden


Top 10 adviseurs


advies 

De trend: Hoe grover hoe beter!

Momenteel is toch wel “de” Trend gescheurde grove vloeren. Gelukkig heeft Parket Tree en haar adviseurs hier genoeg in te krijgen. Ik ben helemaal fan van de serie Da Capo vloeren. Ik hou enorm van het contrast tussen een rustiek robuuste vloer in combinatie met strak modern licht interieur. Deze Lamelparketen zijn echt met de hand bewerkt. Vaak zie je hand geschraapte vloeren die vervolgens machinaal gemaakt zijn. Daar zie je altijd iets kunstmatigs in. Bij deze lamelparketen  is dit niet het geval. Er wordt in de fabriek in Zweden met veel zorg gesorteerd en bewerkt en dat maakt het een unieke serie.

Sinds kort hebben wij de nieuwe Wicanders Kentucky collectie, direct bij binnenkomst een van mijn favoriete eiken vloeren,  diep geborsteld en ingekerfd, waardoor de vloeren een stoere en zeer rustieke uitstraling hebben.  Vloerdelen met een toplaag van 4mm, die een mooi versleten uiterlijk hebben en dus bij uitstek geschikt zijn voor bijvoorbeeld oude boerderijen of andere karakteristieke panden. Mooie bijkomstigheid is dat de vloeren het FSC keurmerk bevatten, waardoor er ook rekening gehouden word met het milieu. Dus bent u op zoek naar een vloer met een stoere robuuste  uitstraling , dan zijn deze vloeren zeker de moeite waard om te bekijken. 

Ik voeg daar nog graag aan toe Dat door zijn robuuste warme look je een perfect contrast krijgt met de rechte lijnen van je meubels en benadruk je extra de “harde” lijnen van je inrichting. De kleur  van de vloer met zijn vele schakeringen is tijdloos en te combineren met vrijwel alle nuances.

Albert Vinke - Parket Tree Numansdorp

tapisvloer

Tapis vloeren

 Ik vind de oud gemaakte vloeren prachtig. Het zijn stoere vloeren die je met een klassiek of modern interieur kan combineren zeker als je hem dan nog in een andere olie (kleur) zet denk aan gerookt wit. Zo ligt hij in Parket Tree Numansdorp  ook als visgraat, prachtig om te zien. Het bijzondere van deze vloer is dat hij stil is omdat hij vast zit. En wanneer er een beschadiging in de vloer zit…..kun je er een nieuw deeltje in laten plaatsen. Hij hoort bij de opstal verzekering dat is ook interessant en het mooie van Tapis vloeren is je heb zoveel mogelijkheden qua houtsoort en patroon ik kan er wel uren over praten.

Ik wil hier graag nog over kwijt: kies je voor deze vloer, durf ook eens iets anders kies bijvoorbeeld voor een grote hongaarse-punt. Hoe groter hoe beter. Dit geeft rust in huis maar maakt toch dat je iets authentieks hebt liggen in een modern jasje.
Talitha Schothuis - Parket Tree 

Walnoten

Walnoten

Momenteel zie ik veel dat klanten kiezen voor een Eiken vloer. Maar waarom niet eens afstappen van deze houtsoort en kies voor Walnoten/Noten. Deze houtsoort heeft een specifieke structuur en geeft een warm en rijke uitstraling. Walnoten komt het best tot zijn recht in een lak afwerking dit kan zowel in zijdeglans als in Mat. Geef u huis een stijlvol en smaakvol interieur met een Noten vloer!
Rienk den Hollander - Parket Apeldoorn

laminaat op kurk

Laminaat op kruk

Dat is weer eens wat nieuws onder de zon. Waanzinnige leuke nieuwe moderne kleuren. Bijvoorbeeld: White-washed, Grey Oak, Striped en Smoked Oak. Zowel leverbaar als uitstraling planken met 4 v of makkelijk te onderhouden zonder vellingkantje. Dit laminaat is door zijn kurk laagje, geluidsarmer en minder koud aan de voeten. En dat allemaal in een zeer aantrekkelijk prijs v.a. 16,95 p/m2
Leendert de Vos - Parket Tree 

fineline

Fineline

de Fineline collectie van Wicanders parket (lamelparket met clicksysteem). Deze vloeren bestaan uit een verfijnd lijnenspel van smalle stroken eiken of Maple. Dit zijn vloeren die goed samen gaan met een kunstzinnig en exclusief interieur. Wanneer je kiest voor een Fineline vloer durf je net dat beetje meer te geven wat je interieur een bijzonder mooie uitstraling geeft. Kom maar kijken!
Bert Rozema - Parket Tree Groningen

moso bamboo

MOSO Bamboe

Hoewel de reuzebamboe genaamd “MOSO” eigenlijk geen hout maar een gras is heeft het wel de uitstekende hardhout eigenschappen. In combinatie met de hoge stabiliteit ontstaat een perfecte grondstof voor de productie van Bamboevloeren. Bamboe is een onuitputtelijke grondstof. Het groeit enorm snel, tot soms wel een meter per dag! Dankzij deze snelheid en de efficiënte productie neemt Bamboe meer CO2 op dan dat er vrijkomt tijdens productie en transsport. Dat maakt deze bamboevloeren gegarandeerd CO2 neutraal over de gehele levenscyclus. De opvallendste eigenschap van deze vloeren  is zonder twijfel de schoonheid en een enorme keuze aan stijlen, kleuren en afwerkingen. Dit betekent dat er altijd een bamboevloer is die aan Uw wensen voldoet! 
Talitha Schothuis- Parket Tree Numansdorp

 

meister laminaat

Meister Laminaat

Mijn top favoriet onder de laminaat vloeren is dan toch wel Meister. Dit degelijke Duitse merk laat mij toch steeds weer verassen. Dan met namen de TREND collectie die sinds 2012 op de markt is. Met planken die wel een lengte halen van 2.6m1 creëer je toch een uniek oppervlakte. Ook heb je de TREND200/250 serie in deze laminaat serie van Meister kun je 2 diverse breedte maten met elkaar combineren. Zo geef je de ruimte wat meer speelsheid. Zeker een aanrader voor als je gaat voor top kwaliteit en iets unieks.

Petra van Leeuwen-Parket Tree Numansdorp

pvc

PVC

Pvc wordt steeds meer een trend op de Nederlandse markt. Het is afkomstig uit de ziekenhuizen en projecten branche en is tot stand gekomen door zijn hoge slijtvastheid. Toen er steeds meer nieuwbouw appartementen gebouwd werden met vloerverwarming. Bleek de keus voor de klant minimaal te worden. Door het introduceren van PVC op de particulieren markt. Is er weer een deur geopend voor hout structuur zonder onderhoud met de beste doorlaatbaarheid die er is. En daarom vind ik dit een ideaal product om te adviseren. Zelf heeft Parket Tree tegenwoordig PVC op tegel patroon ……. Met een nog hoger doorlaatbaarheid dan tegels. En de prijs???? Daar hoeft u het ook niet voor te laten. 
Leendert de Vos - Parket Tree Barendrecht.

 

keuze

Specifieke keuze?

Heeft een specifieke keuze? Wilt u geen of weinig noesten. Wilt u na genoeg geen kleur nuances. Laat je dan informeren in de wereld van Duo planken. Deze planken kunt u naar eigen wens samenstellen. Breedte, Sortering, Kleur, Dikte noem maar op. Verlies daarbij niet uit het oog dat u nog steeds kiest voor hout….
Claudia van Driel - Parket Tree Amersfoort/Eemland Parket

goed parket

Al het goede in één

Is in één woord “Vinyl Comfort” deze serie bestaat uit een eenvoudig click systeem met een dempende kurk laag een HDF plaat met verwerking van het clicksysteem + een toplaag van Kurk en PVC. Plus punten zijn dan: Warm, Comfortabel, Onderhoudsvrij, Antislip, Zowel Tegel als Hout structuur, Stil. Ideaal voor woningen waarbij vloerverwarming geen optie is of oudere woningen met ene kruip ruimte. 
Albert Vinke-Parket Tree Numansdorp


Parket Tree Onderhoudsadvies

Uw vloer Onderhouden is belangrijk, dit om vroegtijdige slijtage te voorkomen. U kunt hier het gewenste onderhoudsadvies downloaden. De adviezen zijn allemaal op basis van onze producten in de webshop en winkel. 

Indien er verdere vragen zijn kunt u die altijd stellen via ons mail adres: info@parkettree.nl

of stel ze via onze facebook pagina www.facebook.com/Parket-Tree

Parket Tree

Voor een vrijblijvende offerte kunt u altijd bij ons terecht.

Indien u informatie wenst te ontvangen sturen wij dit u graag toe.

Parket Tree
KVK Rotterdam 64423344

BTW nr. NL8556.59.981.BO1
Bank: IBAN NL53INGB0007000429